Logo rij-instructie.nl
Foto CBR: Thijs Tuurenhout

Klantenservice CBR ook op zaterdagen bereikbaar

  actueel

De klantenservice van het CBR is vanaf nu ook op zaterdagen tussen 10.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar voor opleiders, voor vragen over Rijgeschiktheid, Theorie en Rijvaardigheid.

De uitbreiding van deze service past in het streven van het exameninstituut om de dienstverlening te verbeteren. Dit gebeurt in vier stappen. Sinds maandag 13 augustus krijgen bellers met medische vragen bij lange wachttijden de optie om van maandag tot en met donderdag tussen 17.30 en 20.00 uur te worden teruggebeld. Stap 2 is dat de de Klantenservice elke zaterdag is geopend voor klanten met medische vragen en stap 3 bestaat uit de uitbreiding met de telefonische bereikbaarheid op zaterdag voor opleiders.

Laatste fase
De laatste fase is dat de Klantenservice eind dit jaar geopend is van maandag tot en met vrijdag 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Hiervoor worden

Geen beroepsexamens
Goed te weten: de Klantenservice voor de beroepsexamens (CCV) valt niet onder deze regeling. Die openingstijden blijven van maandag tot vrijdag tussen 08.00 en 17.30 uur.

Meer berichten