Logo rij-instructie.nl
Foto:

Twaalf rijscholen in de race om 'De beste rijschool van Nederland' te worden

  actueel

Twaalf rijscholen dingen nog mee naar de titel 'De beste rijschool van Nederland.' Dit is een competitie die is opgezet door RTL. De winnaars worden donderdag 1 november bekendgemaakt.

De rijscholen hebben zichzelf aangemeld en een bedrag betaald, waarna iemand van het programma 'De beste van Nederland' poolshoogte kwam nemen of de rijschool de toets der kritiek doorstaat. Op basis daarvan zijn er twaalf overgebleven. De kijkers mogen vervolgens stemmen welke rijschool de beste van Nederland is. Dat gebeurt onder meer op basis van vlogs op social media. Uit het lijstje blijkt dat er zowel grote als kleine rijscholen meedoen en dat ook franchisenemers van bekende organisaties als NXXT meedingen naar de titel.

Nog in de race
De rijscholen die nog in de race zijn, zijn Rijschool Rico (Schoonebeek), Autorijschool Hufman (Amersfoort), Rijschool Ruud Meurs (Steensel), Autorijschool 4ALL (Almelo), RSL Almere (Almere), Autorijschool de Commandeurs (Heemskerk), Motorrijschool 1-2 Ride (Groningen), Rijschool Milan (Dordrecht), Verkeersschool Vos (Tegelen), Autorijschool Marijke Klaassen (Sneek), Rijschool Dingemanse (Middelburg) en Rijschool Willems (Wijk bij Duurstede).  

Meer berichten