Afbeelding

BOVAG Rijscholen samen met Autoweek op zoek naar de beste automobilist

actueel

AutoWeek gaat samen met BOVAG Rijscholen vanaf 1 november op zoek naar de beste automobilist van het land. Lezers van het blad, bezoekers van de website en volgers van de social media van het grootste auto-platform van Nederland worden opgeroepen deel te nemen aan het project waarbij tevens 'de autoriteit, kennis en kunde van de BOVAG-rijscholen voor het voetlicht wordt gebracht', zo laat BOVAG weten

De actie start op 1 november met een oproep in Autoweek om deel te nemen aan een online theoretische test met 25 vragen. BOVAG-bestuurslid Pieter Roordink (32), eigenaar van Rijschool Roordink in Barneveld en Putten, fungeert tijdens de campagne in video's als boegbeeld van de BOVAG-rijscholen. Vanuit zijn expertise legt hij de kijkers uit welke handelingen in bepaalde verkeerssituaties het beste zijn en hoe je een betere automobilist kunt worden.

Opiniemakers

Naar aanleiding van de uitslag worden 24 mensen uitgenodigd om medio december deel te nemen aan een praktijkdag. Daar zullen zij in een aantal bijzondere situaties en met verschillende soorten auto's aan de tand worden gevoeld. Tevens wordt hun inzicht getest met speciale virtual reality-technologie en tot slot gaan de finalisten de openbare weg op om hun kunsten in het dagelijkse verkeer te vertonen. Onder anderen Pieter Roordink treedt hierbij op als jurylid. In de samenwerking met BOVAG Rijscholen benadrukt AutoWeek de autoriteit, kennis en kunde van de bij BOVAG aangesloten verkeersopleiders.

Hyundai werkt ook aan de ontwikkeling van auto's op waterstof.
Overheid werkt samen met Kia en Hyundai om auto's veiliger en duurzamer te maken 5 uur geleden
Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2