Logo rij-instructie.nl
Foto:

BOVAG Rijscholen zet met interim-manager in op bijdrage aan verkeersveiligheid

  actueel

Jurriën Kamst (48) is aangesteld als interim-branchemanager voor BOVAG-afdeling Rijscholen. Kamst heeft als belangrijkste taak om het komende half jaar samen met leden een voorstel voor te bereiden voor vernieuwing van de afdeling. De focus zal daarbij worden gericht op een wezenlijke bijdrage van de leden aan de verkeersveiligheid.

BOVAG heeft onlangs besloten niet verder te gaan met het BOVAG Garantiefonds, waarna verschillende leden (ook een aantal grote) het lidmaatschap hebben opgezegd. De ongeveer vierhonderd leden die er nog zijn, hebben tijdens een bijeenkomst vastgesteld dat BOVAG Rijscholen nog steeds toekomst heeft, maar dat de afdeling wel zichzelf opnieuw moet uitvinden. De vervolgstappen van de brainstormsessie zijn er op gericht de twee BOVAG-kroonjuwelen – lobby en keurmerk - samen beter en slimmer in te zetten ten behoeve van de leden.

Kamst heeft een werkverleden binnen diverse branches. Voor deze opdracht van de BOVAG hoopt hij vooral te kunnen putten uit zijn ervaringen binnen SNS, waar hij verantwoordelijk was voor de bewaking van de franchiseformule.

Hans Peijs
Hoofdredacteur Rij-Instructie
Meer berichten