Rolf Weijers (archieffoto).
Rolf Weijers (archieffoto). Foto: Hans Peijs

Verkeersschool Weijers is nu in te huren als koerier

Algemeen

Verkeersschool Weijers in Heemstede is niet voor één gat te vangen. Ook hij 'staat stil' vanwege de corona-crisis maar nu zet hij de medewerkers en auto's in voor het rondbrengen van medicijnen. Dit biedt inspiratie voor anderen.

Verkeerschool Weijers heeft besloten voorlopig geen les meer te geven en zit, net als alle rijscholen die hiermee gestopt zijn, thuis. Maar dit zijn creatieve ondernemers, die niet bij de pakken neer zitten. Nu worden medicijnen rondgebracht voor de Heemstede apotheek, de Roodborst apotheek en apotheek ‘t Sorghbosch. Apothekers adviseren momenteel om medicijnen niet meer op te halen bij de apotheek zelf en hebben daarvoor ' handjes en wieltjes' nodig. En die levert in Heemstede Weijers.

En wat de ondernemers betreft, blijft het hier niet bij. "Als er meer bedrijven zijn die onze hulp nodig hebben dan horen wij dat graag. Neem contact met ons op, dan kijken wij wat we kunnen doen. We hebben de mensen en het materiaal om te helpen en deze lastige tijd door te komen", valt te lezen op Facebook.

Heeft u ook een (gedeeltelijke) invulling gevonden voor uw medewerkers of lesvoertuigen? Laat het ons weten en wij melden het graag zodat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen.

Afbeelding
Minister: 'Auto verdient weer prominente plek in Nederland' 5 uur geleden
Afbeelding
Minister wil alcoholslot terug 21 mrt., 15:26
Afbeelding
De slimme snelheidsmeter rukt op 20 mrt., 14:50
Afbeelding
Tweede examencentrum Rijswijk is nog hele jaar 2023 nodig 16 mrt., 11:23
Afbeelding
'Is er te veel politiek binnengehaald bij CBR?' 15 mrt., 16:01
Afbeelding
Is er te veel politiek binnengehaald bij het CBR? 14 mrt., 14:56 9