Logo rij-instructie.nl

Hartverwarmende reacties uit branche zijn 'lichtpuntjes in donkere tijden'

  actueel

De familie van Henk Reinink ondervindt grote steun van de hartverwarmende reacties van tientallen rijschoolhouders en rijinstructeurs uit het hele land. Dit heeft Henks vrouw Carla via een van de rijschoolhouders laten weten in de speciale whatsappgroep. Ze noemt de reacties 'lichtpuntjes in deze donkere tijd.'

De voorbereidingen van een groots eerbetoon tijdens de uitvaart van Henk Reinink zijn inmiddels in volle gang, waarbij de reacties en bereidwilligheid van branchegenoten om mee te werken overweldigend zijn. Vele tientallen collega's zullen Henk dinsdag 8 mei een groots eerbetoon bereiden.

Niet te bevatten
De 66-jarige Henk Reinink kwam afgelopen dinsdag om bij een tragisch ongeval op een spoorwegovergang in Bussum. Voor veel branchegenoten is het niet te bevatten dat Henk er niet meer is. "Henk was een Ongelooflijk aardige man. Geliefd en gewaardeerd in onze wereld. We kennen ook rotte appels, dat was hij zeker niet. Hij vertelde dat hij inmiddels een aow'tje heeft en aan het afbouwen is. Ik geloofde gewoon niet dat hij al 66 was. Hij zag er echt veel jonger uit", vertelt Michael Sonderman, eigenaar van de Hilversumse rijschool Bosch Veenstra, in de Gooi en Eemlander.

Uitvaartdienst 
De uitvaartdienst van Henk Reinink is dinsdag 8 mei om 10.30 uur bij crematorium Amersfoort aan de Dodeweg 31 in Leusden.
 

Meer berichten