Afbeelding

Privé auto Theo Vuijk total loss na zwaar ongeval

Algemeen

Rijschoolhouder in Den Haag (rijschool Fly-Over) en columnist van Rij-instructie Theo Vuijk was buiten zijn schuld in de nacht van vrijdag op zaterdag betrokken bij een ongeval waarbij zijn privé auto total loss is verklaard. Op een voorrangskruising waar hij voorrang had, werd hij plotseling in de rechterflank aangereden door een automobilist die achtervolgd werd door een aantal politieauto's. Een van de politieauto's had volgens getuigen een stopbord aanstaan, maar de bestuurder had dit genegeerd. Deze man is aangehouden.

De aanrijding vond plaats op de Erasmusweg en er ontstond een enorme ravage. De auto van Theo werd zodanig hard geraakt dat hij om zijn as tolde en waardoor Theo even niet meer wist wat er met hem gebeurde. Gelukkig gingen nagenoeg alle airbags af waardoor hij met de schrik is vrijgekomen. "Het was een enorme klapt", zegt hij. "Er kwamen meteen mensen naar buiten die vertelden dat ze dit nog nooit hadden gehoord."
Theo baalt als een stekker dat hij zijn auto kwijt is, maar prijst zich gelukkig dat hij er alleen met een flinke dosis spierpijn vanaf is gekomen. "Zo zie je maar wat er kan gebeuren als je je theorie niet beheerst en niet goed heb gelest", grapt hij toch nog.
Wat de aangehouden persoon op zijn kerfstok heeft, is niet bekend.

Afbeelding
Nieuw kentekenbewijs met aantal aanpassingen vanaf half juni uitgegeven 17 uur geleden
Hyundai werkt ook aan de ontwikkeling van auto's op waterstof.
Overheid werkt samen met Kia en Hyundai om auto's veiliger en duurzamer te maken 24 apr, 16:15
Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1