Afbeelding

Rijleskeurmerk stapt uit 'Samen Sterk'

Algemeen

Met ‘Samen Sterk’ gaat het goed. Tot nu is alleen het Rijleskeurmerk uit de kruiwagen gesprongen, maar verder is iedereen nog steeds en met veel passie binnenboord om er het beste van te maken. 'Samen Sterk' moet leiden tot een document met aanbevelingen die rond 15 mei aan minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur worden aangeboden tijdens een groots branche-event. Binnen dit kader wordt ook geld ingezameld binnen de branche voor de Vereniging Verkeersslachtoffers.

René Ungerer van het Centrum voor Certificatie is, zo heeft hij Ruud Rutten laten weten, om privé redenen uit ‘Samen Sterk’ gestapt. Jammer, vindt Rutten, maar verder maakt hij zich er niet druk over. “In principe vinden we dat er een passage over een keurmerk in het einddocument moet komen en daarom kijken we nu hoe we dit kunnen oplossen. Bovendien is er iemand van BOVAG bij gekomen die kennis van zaken heeft van keurmerken en garanties. Dus ja, er is iemand weg, maar nee, dit zal geen gevolgen hebben voor het eindresultaat. Binnen ‘Samen Sterk’ is voldoende kennis in huis om dit op te vangen", aldus Rutten.

Abonnees van Rij-instructie worden in de eerstvolgende editie die op 14 maart op de mat ligt uitgebreid bijgepraat over de verdere voortgang van 'Samen Sterk.'

Afbeelding
Nieuw kentekenbewijs met aantal aanpassingen vanaf half juni uitgegeven 21 uur geleden
Hyundai werkt ook aan de ontwikkeling van auto's op waterstof.
Overheid werkt samen met Kia en Hyundai om auto's veiliger en duurzamer te maken 24 apr, 16:15
Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1