Logo rij-instructie.nl
Foto:

Juridische Helpdesk voor leden VRB

  actueel

Sinds de algemene ledenvergadering vorige week vrijdag kunnen de leden van de VRB beschikken over een Juridische Helpdesk, die wordt gefaciliteerd door DAS. Verjo, uitgever voor verkeers- en vervoersleermiddelen in Sint-Michielsgestel, vindt dit zo'n goed dat Anthony Boeijink namens de uitgever ter plekke bekendmaakte een riante sponsorbijdrage te leveren.

Voor net geen 50 cent per maand kunnen de leden gebruikmaken van de Juridische Helpdesk, die beschouwd kan worden als een soort wegenwacht voor juridische vraagstukken. Voor allerlei vragen van enigszins juridische aard is de helpdesk bereikbaar. Elk telefoontje is gratis en ook de hulp die aan de lijn wordt gegeven kost niets extra's door het collectief afgesloten contract. Volstaat een belletje naar een van de eerstelijnsjuristen niet omdat een vraagstuk meer expertise verlangt, dan geldt voor de daarop verstrekte volgende hulp een korting. Carolien Lasonder van DAS legde de leden alle voordelen uit, waarna de leden besloten een collectief contract af te sluiten.

Geen contributieverhoging
Ondanks deze extra service gaat de contributie niet omhoog. De directie van Verjo vonden dit initiatief een dermate belangrijke toevoeging in het professionaliseringstraject van de rijschoolbranche, dat ze een spontane financiële ondersteuning beschikbaar stelden.
VRB-leden krijgen binnenkort een handleiding hoe ze gebruik kunnen maken van deze service.

Hans Peijs
Hoofdredacteur Rij-Instructie
Meer berichten