Logo rij-instructie.nl
Foto: Pixabay

KvK Startersdag op 2 november op drie locaties

  actueel

Speciaal voor startende ondernemers is er zaterdag de Startersdag, die wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel. Alle mogelijke vragen die je hebt als starter of als kleine zelfstandige met reeds een aantal vlieguren, worden beantwoord door adviseurs en op diverse stands.

De KvK Startersdag is een jaarlijks evenement dat georganiseerd is door de Kamer van Koophandel. De Kamer van Koophandel wil op deze manier startende ondernemers en ZZP'ers informeren over het ondernemerschap. Daarnaast zijn mensen die oriënterend zijn om de overstap te maken naar het ondernemerschap ook welkom op de KvK startersdag. 

Op de KvK Startersdag kun je contact presentaties volgen, inspiratiesessies bijwonen, informatie inwinnen op de informatiemarkt en al je ondernemersvragen stellen aan de Kamer van koophandel. 

Drie locaties en online
De KvK Startersdag is van 10.00 tot 16.00 uur en wordt op drie locaties gehouden: MartiniPlaza Groningen, Postillion Convention Centre WTC Rotterdam en in de Jaarbeurs Utrecht. Ben je niet in staat om fysiek aanwezig te zijn op de KvK Startersdag? Dan kan je via de website van de Kamer van Koophandel de dag volgen via de LiveStream en het chatteam beantwoordt vragen.


 

Hans Peijs
Hoofdredacteur Rij-Instructie
Meer berichten