Logo rij-instructie.nl
Foto:

BOVAG onderzoekt relatie rijschoolhouder met CBR

  actueel

BOVAG Rijscholen heeft de leden plus nog 3600 andere rijschoolhouders een vragenlijst gestuurd voor het zogeheten ROCA-onderzoek: Relatie Onderzoek CBR Autorijscholen (het onderzoek beperkt zich overigens niet tot de B-categorie). Het betreft een onderzoek dat eens in de vier, vijf jaar wordt gehouden, maar het treft buitengewoon goed dat het onderzoek nu is uitgeschreven aangezien iedere rijschoolondernemer wel een mening heeft over de problemen bij het CBR. De vragenlijst kan tot en met 12 mei worden ingevuld.

"Hoe is uw relatie met het CBR? Wat gaat goed en op welke punten is er volgens u nog verbetering nodig?" Dit zijn de vragen waarmee BOVAG Rijscholen de aangeschreven rijschoolondernemers aanspreekt. "Het doel van dit onderzoek is om erachter te komen hoe u uw relatie met het CBR op een aantal cruciale onderwerpen beoordeelt. Wat vindt u bijvoorbeeld van de geboden service en kwaliteit?" In totaal worden er twaalf vragen gesteld en het invullen kost volgens de BOVAG hooguit een kwartier.

Er zijn vragen bij over het examen, het mentorexamen, de klantenservice en de afhandeling van de medische dossiers. Er zijn zowel open als gesloten vragen. Aan de hand van de resultaten, die worden gepresenteerd tijdens de ledenvergadering in juni, gaat BOVAG met het CBR in gesprek om tot concrete verbeteringen te komen.

Hans Peijs
Hoofdredacteur Rij-Instructie
Meer berichten