Logo rij-instructie.nl

Hoe ziet de rijles van de toekomst eruit?

  actueel

Hoe ziet de rijles van de toekomst eruit? Die vraag wordt mogelijk beantwoord – of in elk geval wordt er uitgebreid op ingegaan – tijdens de Nationale Rijschooldag die dinsdag 18 september 2018 plaatsvindt in Autotron Rosmalen.

Het Nationaal rijschool Congres is de opvolgers van De Lesauto Testdag. De naam is veranderd omdat daarmee meer recht wort gedaan aan het programma. Traditioneel kunnen er lesauto's worden getest, er is een beurs en er kan uitgebreid worden genetwerkt, maar met name het congresgedeelte heeft een belangrijke boost gekregen. Hierin komen verschillende sprekers aan het woord om vragen ter beantwoorden als wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van ADAS en zelfrijdende auto's, hoe kijkt CBR naar de toekomst, hoe gaat het werk van een rijinstructeur de komende jaren veranderen, hoe komt het rijbewijs er in de verre toekomst uit te zien? en zijn rijinstructeurs in de toekomst nog nodig?
Sprekers zijn onder anderen Wilbert van Beersum van de Veldhovense Rij-instructeurs Opleiding, Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool, René Claesen van het CBR en Jorrit Kuipers van Green Dino. Er is ook een afsluitende paneldiscussie.

Meer informatie en opgeven kan hier.

Meer berichten