Logo rij-instructie.nl

Lenoir Opleidingen neemt ROC Heerlen over

  actueel

Lenoir Opleidingen heeft per direct het in Zuid Limburg gevestigde opleidingsinstituut voor rijinstructeurs ROC Heerlen van John Konsten overgenomen. ROC Heerlen is een van de oudste nog bestaande opleidingsinstituten in Nederland.

Het bedrijf is in 1994 opgericht door John Konsten, die inmiddels 70 jaar is en zijn werkzaamheden heeft neergelegd. De overname zat al geruime tijd in de pijplijn en afgelopen jaar werkten de twee al regelmatig samen.
Voor eigenaar van Lenoir Opleidingen Wilko Lenoir, is met de overname van ROC Heerlen de cirkel rond, want hij is in 1998 hier opgeleid als rijinstructeur. Volgens Wilko is de overname van ROC Heerlen een logische stap. "Wij zijn landelijk snel gegroeid als opleidingsinstituut en verwachten dat we als gevolg van deze overname onze markt in Zuid Limburg kunnen uitbreiden", aldus Lenoir.  
Voor klanten van ROC Heerlen verandert er niet veel. De bijscholingscursussen in de avond zullen als vanouds plaatsvinden in Klimmen. Wel krijgen de klanten van ROC Heerlen meer mogelijkheden tot het volgen bijscholingscursussen. Ongeveer 1x maand zal er een bijscholingscursus in Zuid Limburg plaatsvinden, zowel ´s avond als overdag. Met de toename van de aantal cursussen zullen de oud klanten van ROC Heerlen  kunnen kiezen uit een groter aantal cursusonderwerpen, dan in het verleden het geval was.

Meer berichten