Burgemeester Frank Dales van Velsen flankeert een trotse Ronald de Vries.
Burgemeester Frank Dales van Velsen flankeert een trotse Ronald de Vries. Foto: Gemeente Velsen, Reinder Weidijk Fotografie

WRM-docent Ronald de Vries is Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Algemeen

Rijinstructeur Ronald de Vries uit Velsen is vrijdag 26 april benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de onderscheiding vanwege zijn tomeloze inzet voor de kerkenraad van de Hervormde Gemeente IJmuiden-West, maar zeker ook voor zijn inzet voor Jongepier Verkeersopleidingen Nederland. 

Leuke quizvraag waar we het antwoord niet op weten (maar waar we wel benieuwd naar zijn): hoeveel rijinstructeurs en/of rijschoolhouders in Nederland hebben een lintje gekregen? In elk geval behoort Ronald de Vries tot dit elite gezelschap.
De Vries is docent voor rijinstructeurs bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland. Hier besteedt hij vele uren aan lokale rijveiligheidsprogramma’s waarbij hij oudere bestuurders helpt om veilig en verantwoordelijk te rijden.  De Vries wordt binnen dit team gezien als rolmodel die altijd klaar staat om anderen te helpen en te begeleiden.

Dit is op Facebook de reactie van Simon Jongepier op het heuglijke nieuws: “Groot nieuws! Onze docent Ronald de Vries is vandaag in de schijnwerpers gezet met een schitterend lintje!.  Met een handdruk van de burgemeester van IJmuiden heeft hij officieel de status van held bereikt! Laten we proosten op Ronalds succes en hem overladen met felicitaties!”

Afbeelding
Regeerakkoord: fossiele en elektrische rijders over één kam geschoren en 130 km/uur komt terug 3 uur geleden
Afbeelding
Leo Schreuders krijgt lintje wegens onder andere zijn verdiensten voor de rijscholenbranche 6 uur geleden 13
Afbeelding
100 nieuwe examinatoren beloofd, het zijn er netto 113 geworden gisteren 5
Afbeelding
CBR: 'Ongewenste voorspelbaarheden in theorie-examen, maar dit is niet te maken zonder kennis' 15 mei, 10:08 1
Afbeelding
Slagingspercentages theorie zijn beter geworden RECTIFICATIE 14 mei, 20:39 7
Afbeelding
BREAKING: Slagingspercentage theorie daalt bij alle categorieën fiks 14 mei, 15:46 10