Anjo Joostens.
Anjo Joostens. Foto: LinkedIn

Teksten van Nationaal Rijles Loket zijn verwijderd

actueel

Het Nationaal Rijles Loket dat onlangs opeens het levenslicht zag is een initiatief van onder anderen Anjo Joostens. Inmiddels zijn na alle commotie de teksten van de website verwijderd. Op 20 december komen er nieuwe teksten op.

Het Nationaal Rijles Loket claimt de kwaliteitsbewaker van de branche te zijn en ronkte met teksten als 'Het Nationaal Rijles Loket is onafhankelijk en bewaakt het rijonderwijs in Nederland', maar deze en alle andere teksten zijn inmiddels verdwenen. Volgens Anjo Joostens, die zich omschrijft als 'Methodiek ontwikkelaar verkeersveiligheid Dutch Lapétus', zijn de teksten verwijderd om 'de onafhankelijkheid te waarborgen.'
Na een uitleg door Anjo Joostens is het helder dat het Nationaal Rijles Loket onder meer een vehicle is om de Dutch Lapétus methode te promoten.

Adviseren
Het Nationaal Rijles Loket staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op naam van Anjo Joostens, maar Dato Kolk is manager. Kolk, die net als Joostens in Drenthe woont en evenals Joostens geen rijschool heeft (Joostens had een aantal jaren geleden wel een rijschool die Garantierijschool heette), werkt volgens zijn eigen pagina op Facebook ook nog bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Joostens zegt dat Kolk en hij zich laten adviseren door mensen binnen en buiten de branche.

Afbeelding
Nieuw kentekenbewijs met aantal aanpassingen vanaf half juni uitgegeven 22 uur geleden
Hyundai werkt ook aan de ontwikkeling van auto's op waterstof.
Overheid werkt samen met Kia en Hyundai om auto's veiliger en duurzamer te maken 24 apr, 16:15
Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1