Afbeelding

Ernest Alvares (Veronica Verkeersschool) wint aanmoedigingsprijs voor innovatief ondernemerschap

actueel

Vanwege innovatief ondernemerschap kreeg Ernest Alvares, eigenaar van Veronica Verkeersschool in Utrecht, vanmiddag de Paul Nouwen aanmoedigingsprijs. Vooral het gegeven dat Alvares samen met Renault een opleiding heeft opgezet voor een rijopleiding voor elektrische auto's met hieraan gekoppeld een autodeelplan is aanleiding voor het feestje.

De Paul Nouwen Award en de aanmoedigingsprijs met dezelfde naam worden elke twee jaar uitgereikt aan een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van innovatie en mobiliteit. De award is vernoemd naar Paul Nouwen, de voormalige directeur van de ANWB die in 2009 overleed. Alvares (op bijgaande foto staat hij met de lichtblauwe oorkonde. Naast hem staat Robin Berg, die de award in de wacht sleepte met daarnaast minister Schultz) is blij met de prijs waar geen geldbedrag aan is gekoppeld, maar wel een karrenvracht aan waardevolle contacten.
Minister Schultz was aanwezig bij de prijsuitreiking en verspreidde er meteen een twitterbericht over. Alvares is, zei hij, blij met deze minister, die volgens hem goed benaderbaar is, en heeft en passant ook een paar tips gegeven om de rijscholenbranche te verbeteren.

Afbeelding
Tussentijdse toets: ANWB-rijscholen zijn grootgebruiker 14 uur geleden
Afbeelding
Helft cannabisgebruikers kruipt binnen 8 uur na blowen achter het stuur 1 mei, 15:22
Afbeelding
Naarmate kinderen ouder worden, neemt de invloed van opvoeders op verkeersgedrag af 1 mei, 13:59
Burgemeester Frank Dales van Velsen flankeert een trotse Ronald de Vries.
WRM-docent Ronald de Vries is Lid in de Orde van Oranje-Nassau 29 apr, 14:11 3
Afbeelding
Leerlingen tevreden over de wijze waarop rijscholen omgaan met lange reserveringstermijnen 26 apr, 14:44 5
Afbeelding
Nieuw kentekenbewijs met aantal aanpassingen vanaf half juni uitgegeven 25 apr, 16:15