Afbeelding
Foto:

Einde van de nieuwsbrief, einde van een tijdperk

VRB stopt met de nieuwsbrief naar de leden. Ooit begonnen als papier per post verzonden en vervolgens digitaal, is er nu een eind aan gekomen.

Waarom? Niemand zit te wachten op oud nieuws. 95 procent van wat wij in onze nieuwsbrief te melden hadden, was al bekend via social media. De enige plus was dat je het nog eens rustig kon teruglezen.

Vanaf nu komt het nieuws via onze leden-app. Nog niet geïnstalleerd, doe het dan alstublieft snel. Het te melden nieuws komt veel eerder en vaak kunt u ook nog reageren. Wij willen als bestuur graag met onze leden communiceren en begrijpen best dat niet iedereen op onze (jaar)vergadering komt. Daarom deze nieuwe vorm: (hopelijk) minder eenrichtingsverkeer. Vandaar nogmaals onze oproep: installeer die app en maak er gebruik van.

Alleen samen kunnen we er een succes van maken!

"Ik zie het nut er niet zo van in.”
Dit horen wij als bestuursleden nog steeds met enige regelmaat als het gaat om het lid worden van een branchevereniging. Dat begrijpen wij echt niet, tenzij diegene denkt dat alles wat hij/zij zou willen binnen een jaartje wel even geregeld zal worden, want dat gaat echt niet gebeuren. Maar alle anderen met een meer reële kijk op de rijschoolwereld zouden toch beter moeten weten! Waarom bent u zelfstandig ondernemer geworden? Toch niet om u te laten vertellen wat u wel of niet moet doen? Wij willen toch ondernemer zijn die binnen wettelijke en sociale kaders zelfstandig wil handelen. Dan moet u wel lid worden van een branchevereniging, want zonder sterke branche nemen overheid en CBR de beslissingen - en daar hebben ze nog gelijk in ook - en gaat men ons precies vertellen wat en hoe wij moeten handelen/werken. De koepel is een samenwerking van diverse branchepartijen, maar nog steeds maar een bescheiden deel van alle zelfstandige rijschoolondernemers. Voor een bescheiden bedrag bent u officieel lid en wordt uw stem gehoord. Niet altijd letterlijk, maar hoe meer leden, hoe meer 'Den Haag' rekening met ons moet houden.