Willem Weijers zat ook jarenlang in het bestuur van de FAM. Hier een archieffoto met vlnr Willem Weijers (FAM), Irma Brauers (VRB), Ruud Rutten (FAM) en Peter van Neck (VRB) en in het midden toenmalig Kamerlid Barbara Visser.
Willem Weijers zat ook jarenlang in het bestuur van de FAM. Hier een archieffoto met vlnr Willem Weijers (FAM), Irma Brauers (VRB), Ruud Rutten (FAM) en Peter van Neck (VRB) en in het midden toenmalig Kamerlid Barbara Visser. Foto: Hans Peijs

FAM feliciteert lid met 40-jarig jubileum

De FAM bestaat voornamelijk uit familiebedrijven met een rijke historie die van generatie op generatie overgedragen wordt. Soms is het dan mooi om samen met collega's stil te staan bij bijzondere momenten. Ook nu was dit het geval bij een toonaangevende rijschool uit Heemstede: Verkeersschool Weijers. 

Verkeersschool Weijers, in 1983 opgericht door Willem Weijers, vierde deze maand zijn 40-jarig jubileum. Willem is in 1981 begonnen als rijinstructeur in loondienst. Na een jaar besloot hij om het zelf te gaan proberen, eerst met een compagnon - dat mislukte - waarna hij onder zijn eigen naam ging rijden. Al snel groeide het bedrijf verder en moest er personeel aangenomen worden om de drukte aan te kunnen. Inmiddels heeft zijn zoon Rolf Weijers het bedrijf overgenomen en zwaait hij sinds 2 jaar de scepter. Met 22 personeelsleden en opleidingen in bijna alle categorieën zijn zij een bekend gezicht in de regio. 

Feest

Vrijdag 24 maart was er een klein feestje om te proosten op deze mijlpaal. Uiteraard was er een grote delegatie van FAM-leden aanwezig, maar ook oud-werknemers en relaties waren uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en een drankje werd feestelijk stilgestaan bij 40 jaar Verkeersschool Weijers. 

Namens de FAM is er een mooie plant cadeau gedaan, die een mooi plekje zal krijgen in het kantoor van Verkeersschool Weijers. De FAM vindt het erg belangrijk om haar leden in het zonnetje te zetten. De verbinding tussen leden was goed zichtbaar. De grote groep rijschoolondernemers maakte van de gelegenheid gebruik om bij te praten. 

Donatie

De hele week voorafgaand aan het jubileumfeest was er een actie voor het Prinses Máxima Centrum. Hier is een mooie donatie voor dit goeie doel uit voortgekomen. Het Prinses Máxima Ziekenhuis is een gespecialiseerd kinderoncologisch centrum in Utrecht. 

Donaties aan het ziekenhuis kunnen bijdragen aan onderzoek naar kinderkanker en het verbeteren van de zorg voor kinderen die aan deze ziekte lijden. Door te doneren aan het Prinses Máxima Ziekenhuis kunnen we gezamenlijk een verschil maken in het leven van kinderen en hun families die getroffen zijn door deze verschrikkelijke ziekte. Het is een nobele zaak om bij te dragen aan dit ziekenhuis en bij te dragen aan de verbetering van de levens van deze kinderen. 

Symposium

De volgende bijeenkomst voor de FAM staat ook alweer bijna te gebeuren. Op 19 april worden de leden weer verwacht voor het jaarlijkse symposium. Dit jaar doet de club de stad Enschede aan. Er staat weer een fantastisch programma klaar en de opkomst is dit jaar weer erg hoog. 

Wel lid, maar nog niet aangemeld? Neem dan even contact op met het secretariaat. Nog geen lid en wel graag mee volgend jaar, meld je dan aan als NIEUW FAM lid.