Webinar: voorkom dat uw bedrijf door hackers wordt platgelegd

U werkt jarenlang hard aan uw bedrijf en in vijf seconden is al uw bedrijfsinfo weg: u bent gehackt. Geen toegang meer tot uw (klant)bestanden en planning. Dit overkomt steeds meer ondernemers en gebeurt steeds vaker. Wilt u weten hoe u digitaal veilig onderneemt? Volg dan het webinar over digitale veiligheid en binnen een uur weet u welke stappen u moet nemen.

Het webinar is geheel kosteloos voor BOVAG-leden en wordt georganiseerd door onder andere MKB Nederland. Gastspreker en inhoudelijk expert is ethisch hacker Wouter van Dongen, tevens oprichter van DongIT, met ruim 15 jaar ervaring in digitale beveiliging. Hij geeft een inspirerend kijkje in de keuken: hoe denkt een hacker, wat zijn de gevaren voor uw bedrijf, hoe gaat hij te werk, waar let hij op als hij digitaal wil inbreken? Van Dongen is een enthousiaste spreker die zijn verhaal doorspekt met anekdotes en interessante feiten. 

Aanmelden
BOVAG-leden kunnen zich aanmelden voor een van de webinars op dinsdag 9 mei 2023 of op dinsdag 6 juni. Op beide dagen start het webinar om 16.00 uur; inschrijven kan via het ledenportaal mijn.bovag.nl. BOVAG ondersteunt het platform Samen Digitaal Veilig, waarvoor leden kosteloos een account kunnen aanmaken voor de basisversie. Daarmee kunt u uw bedrijf digitaal veiliger maken en daar hoort u alles over tijdens het webinar. Samen Digitaal Veilig is een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB Nederland en gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.

Thijs Soethof verlaat 
BOVAG-bestuur

Tijs Soethof heeft per 1 april het bestuur van BOVAG Rijscholen verlaten. Hij heeft een andere functie aangenomen en is zodoende ook niet meer in dienst bij BOVAG-lid Verkeersschool De Groen in Roosendaal. Naast de vele input tijdens bestuursvergaderingen heeft Tijs aan de wieg gestaan van de campagne en opfriscursus ‘Back on the Bike’ voor heropstappers op de motorfiets. BOVAG bedankt hem voor zijn goede en actieve deelname aan het bestuur. De afdeling Rijscholen start binnenkort de wervingsprocedure voor de ontstane vacature in het bestuur.