Afbeelding
Foto:

Veel interesse voor cursus BOVAG Back on the Bike

De grootschalige onlineconsumentencampagne gericht op ‘heropstappende’ motorrijders kent een vliegende start: na de start op 1 februari werd in de eerste maand de YouTube-video over BOVAG Back on the Bike al bijna 40.000 keer bekeken.

Tevens bezochten alleen al in de eerste twee weken ruim 3.000 geïnteresseerden de speciale pagina op bovag.nl die hen doorverwijst naar een rijschool in de buurt. Voor motorrijders die al een tijd niet meer hebben gereden, kan het best spannend zijn om weer op te stappen. Om deze ‘heropstappers’ met vertrouwen op weg te helpen, bieden zo’n 70 BOVAG-rijscholen BOVAG Back on the Bike aan: dé opfriscursus voor motorrijders die er weer in willen komen. De komende vijf maanden wordt de cursus sowieso nog volop gepromoot met een campagne op Facebook. Voor het populaire YouTubekanaal van BOVAG is een video geproduceerd en deze video is in de eerste maand al bijna 40.000 keer bekeken. Voor twee derde betrof dat mannen en de meeste kijkers waren tussen 25 en 44 jaar oud. BOVAG-rijscholen kunnen deelnemen aan Back on the Bike en gebruikmaken van diverse promotiemiddelen. Doet u nog niet mee? Mail dan naar rijscholen@bovag.nl.

Zomerse ledenbijeenkomst in Hardinxveld-Giessendam

BOVAG-leden kunnen alvast hun agenda erbij pakken en dinsdag 4 juli noteren. Nog voordat de zomervakanties in Nederland van start gaan, organiseert BOVAG Rijscholen op die dag een ledenbijeenkomst met barbecue bij Nederveen Opleidingen in Hardinxveld-Giessendam. Tijdens dit evenement wordt onder andere de kostprijsberekeningstool gepresenteerd die leden kan helpen om relatief eenvoudig de juiste lesprijs te bepalen. Het volledige programma wordt te zijner tijd bekendgemaakt, evenals de mogelijkheid om aan te melden.