Gratis e-learning over online-ondernemen

Met de e-Academy van Thuiswinkel.org biedt BOVAG zijn leden kosteloos diverse praktische e-learnings van maximaal één uur over online-ondernemen. Voor de bedrijfseigenaar zelf en ook nog eens voor maximaal drie medewerkers per vestiging. 

Heeft u weinig tot geen kennis van online-ondernemen? Dan kunt u bijvoorbeeld modules volgen over lokaal online vindbaar worden, e-mailmarketing voor MKB en het starten van een webshop. Voor ondernemers die al enige onlinekennis hebben, kan het interessant zijn om e-learnings te volgen over neuromarketing, geavanceerde SEO-technieken en de rol van reviews op conversie in de webshop. De e-Academy is het opleidingsplatform van Thuiswinkel.org, het netwerk van webwinkels. BOVAG-leden kunnen de e-learnings kosteloos volgen; kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/e-academy

Nieuwe sessies ‘Stoppen en Doorgaan?’ in oktober en november 

Denkt u erover om te stoppen met uw bedrijf? Of heeft u juist de beslissing genomen om door te gaan, maar dan wel op een andere manier? Kom dan naar een van de kennissessies 'Stoppen en Doorgaan?' op 18 oktober in Gorinchem of op 16 november in Hoogeveen. 

BOVAG organiseert een nieuwe reeks kennissessies waarin de belangrijkste punten van bedrijfsverkoop en bedrijfsbeëindiging aan bod komen. Wist u dat een bedrijfsbeëindiging ongeveer vijf jaar in beslag neemt? Tijdens de sessie komen theorie én praktijk rondom dit thema aan bod. Deelnemers worden om 18.00 uur ontvangen met soep en een broodje en een uur later start Alfa Accountants met een toelichting op het proces van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging. Dit wordt gecombineerd met praktijkervaringen van ondernemers die ook zelf in de zaal aanwezig zijn. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen, waarna om 21.00 uur wordt afgesloten met een borrel. Aanmelden kan via het ledenportaal van BOVAG: mijn.bovag.nl

Eerste motorrijles centraal in YouTube-serie 

‘BOVAG zoekt het uit!’ is een YouTube-serie waarin coureur Sebastiaan Bleekemolen samen met een BOVAG-ondernemer (de expert) op zoek gaat naar het antwoord op allerlei vragen over bijvoorbeeld de verschillende rijbewijscategorieën, auto-onderhoud en motorrijden. 

De vijfde aflevering gaat over de eerste motorrijles en is nu te bekijken op het YouTube-kanaal van BOVAG. In deze aflevering krijgt Sebastiaan rijles bij een BOVAG-rijschool, waar de instructeur hem en het publiek alles vertelt over het beginnen met motorrijden. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: Wat voor kleding is er nodig? Wat is nou het verschil tussen motorrijden en autorijden? Wat zijn de oefeningen tijdens zo'n eerste les? 


***********************************************