Afbeelding

Hoofdrol BOVAG-rijschool in tv-programma

BOVAG-lid Dorien Hielkema van Verkeersschool Hielkema uit Heerenveen is vanaf 5 maart twaalf weken lang te zien in het tv-programma Geluk op Wielen van SBS6. Als rijcoach geeft ze autobezitters praktische tips om schoner en zuiniger te rijden. 

De kijker ‘rijdt’ met Hielkema mee als zij met de kandidaat op weg gaat en ziet door haar ogen welke winst er te behalen valt ten aanzien van brandstofkosten, milieu en verkeersveiligheid door zijn rijstijl aan te passen. Initiatiefnemer en producent van het tv-programma Gwen Jansen kwam bij Hielkema uit na een tip van BOVAG: “Ik was direct enorm enthousiast. Een absolute vakvrouw met een ongekende drive, een flinke dosis Friese nuchterheid en eerlijkheid die helemaal zichzelf blijft voor de camera’s. In het dagelijks leven traint ze vooral vrachtwagenchauffeurs en ze is dus wel wat gewend. Door de ogen van Dorien zien we dat er voor autobezitters qua rijvaardigheid nog buitengewoon veel winst te behalen voor portemonnee, milieu, rijcomfort en veiligheid onderweg.” 

Nieuwe sessies ‘Stoppen of Doorgaan’ 

Wilt u in de komende jaren uw bedrijf overdragen? Bereid u dan goed voor en bezoek een van de kennissessies over ‘Stoppen of Doorgaan’ die BOVAG dit voorjaar houdt. Een adviseur van Alfa Consultants belicht daarin alle onderdelen van het overdragen en verkoopklaar maken van uw bedrijf. Ook zijn er een aantal ondernemers aanwezig die hun ervaringen met u delen. Er vinden dit voorjaar twee kennissessies plaats: op maandag 4 april in Heerhugowaard en op woensdag 11 mei in Mill. Meld u snel aan via het ledenportaal mijn.bovag.nl