Afbeelding
Foto:

VRB ledenpas

De nieuwe digitale VRB-pas 2022 is wederom voor VRB-leden aangemaakt. Heeft u een icoon op uw telefoon staan, dan komt de pas van 2022 meteen tevoorschijn.

Bent u in de loop van 2021 of 2022 lid geworden, volg dan de stappen uit de handleiding op de VRB website. Lees goed! Een nieuwe pas eerst bij stap 2 activeren (inlog en wachtwoord aanmaken) voordat u deze kunt ophalen. 

Zorg dat u de nieuwe pas bij de hand hebt om bij onze partners van extra voordeel en aanbiedingen te kunnen profiteren.

CCV bijeenkomst

VRB is niet meer alleen een branchevereniging voor de categorie I rijbewijzen. Op woensdag 6 april vanaf 19.30 uur organiseren wij voor leden die CCV-producten aanbieden een Zoom-meeting. Doel van deze bijeenkomst is om in kaart te brengen hoeveel leden zich bezighouden met CCV-producten en om informatie op te halen over wat er zoal speelt bij deze leden.

Op 1 juli aanstaande worden veranderingen doorgevoerd bij de theorie-examens RV1, V2C en V3C. Samenwerkingspartner Chris Verstappen van Verjo heeft aangeboden om tekst en uitleg te geven tijdens deze bijeenkomst. 

Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dit dan alsnog via info@vrb.nu.  U ontvangt ongeveer een week voor de bijeenkomst een ZOOM-link.