Anton Vos.
Anton Vos.

Anton Vos houdt het voor gezien en gaat emigreren naar Mozambique

Algemeen

Er zijn van die personen die de branche kleur geven, of je het nu met ze eens bent of niet. Onder wie Anton Vos, bevlogen rijschoolhouder in Tegelen. Dikke kans dat er mensen blij zijn als Vos de branche zou verlaten, terwijl anderen hem juist erg zouden missen. Welnu, de instructeurs die er geen traan om zullen laten, worden op hun wenken bediend, want Anton Vos emigreert eind volgend jaar naar Mozambique.

Het was eigenlijk een berichtje in de kantlijn van de door hem opgezette Facebookgroep De Rijinstructeur(trice): er werd gezocht naar een zogeheten moderator die ervoor kan zorgen dat al te wilde reacties worden geweerd. Anton Vos draagt deze taak graag over aan een opvolger, die overigens na de eerste oproep al is gevonden. En dat heeft alles te maken met het feit dat Vos Nederland gaat verlaten. Sinds enige tijd heeft de 60-jarige rijschoolhouder uit Tegelen een nieuwe vrouw die uit Mozambique komt en hij heeft besloten die kant op te gaan.

Maputo

“Zij was al begonnen met de bouw van haar woning in de buurt van de hoofdstad Maputo en dat is een mooi moment om daarheen te verhuizen. Ik ben nu 60 en ik zou het tot mijn 67ste kunne..