Afbeelding
Foto:

BOVAG wil perspectief van kabinet

Naar aanleiding van het nieuwe regeerakkoord roept BOVAG het kabinet op om snel te komen met concreet perspectief voor ondernemers. Dat ontbreekt nu nog in het coalitieakkoord.

Algemeen voorzitter Han ten Broeke: "Er ligt nu erg veel op het bordje van ondernemers als het gaat om de klimaatcrisis en de coronacrisis. Zicht op een uitweg uit die crisis voor het mkb is beslist noodzakelijk. De rek is uit het elastiek. Kom met betrekking tot corona met een exit-strategie, dan wel met een strategie om op langere termijn om te gaan met de pandemie. En kom als het gaat om klimaatmaatregelen snel tot duidelijkheid en zekerheid voor ondernemers. Zodat ze weten waar ze aan toe zijn en weer durven te investeren en innoveren." 

BOVAG werkt mee aan Undercover in Nederland

In het programma 'Undercover in Nederland' onthulde Alberto Stegeman dat het fenomeen betalen in natura voor rijlessen nog steeds regelmatig de kop opsteekt.

In de uitzending reageerde algemeen voorzitter Han ten Broeke namens BOVAG en hij riep daarin politiek Den Haag op om werk te maken van de aanbevelingen van de commissie Roemer. Daarmee dient de rijscholenbranche naar een hoger niveau te worden getild. De betreffende uitzending was op donderdag 9 december 2020.