Ton van Helvoort (links) en Henk van den Berg bij het truckpark van Verboon Wegwijze Opleiders in Oosterhout.
Ton van Helvoort (links) en Henk van den Berg bij het truckpark van Verboon Wegwijze Opleiders in Oosterhout. Foto: Hans Peijs

Op krasse knarren in Oosterhout heeft de leeftijd weinig vat

Algemeen

Bij Verboon Wegwijze Opleiders in Oosterhout werken twee zeer krasse knarren als rijinstructeur: Ton van Helvoort en Henk van den Berg. Ze zijn 52, respectievelijk 50 jaar rijinstructeur. Alle reden om af te reizen naar Brabant.

In de papieren versie van Rij-instructie die zaterdag bij de abonnees op de mat valt, is door een omissie het ongecorrigeerde artikel geplaatst. Daarin staat onder ander de naam Van Helvoirt in plaats Van Helvoort. De redactie biedt hiervoor zijn verontschuldigingen aan. 

Op het moment dat je in een artikel meldt dat een situatie uniek is, kun je er je horloge op gelijk zetten dat er een reactie komt dat er ergens een situatie is die minimaal hetzelfde is. Weg uniciteit. Dus houden we het feit dat bij Verboon Wegwijze Opleiders in Oosterhout twee instructeurs werken die minimaal 50 jaar instructeur zijn op zeldzaam. Maar het neigt naar uniek, dat zal niemand ontkennen. En dan te bedenken dat niet zo lang geleden de situatie de situatie no..