Afbeelding
Foto:

Workshops en masterclass van BOVAG en Google

BOVAG organiseert samen met Google vijf onlineworkshops en een masterclass over onder andere onlinemarketing, vindbaarheid, adverteren en social media. Deelname is gratis voor BOVAG-leden.

Tijdens de onlinebijeenkomsten geeft een expert van Google u praktische tips. De inhoud is speciaal gericht op de mobiliteitsbranche. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen. Aanmelden kan via het ledenportaal mijn.bovag.nl.
Het programma ziet er als volgt uit:
Woensdag 29 september 9.30 – 12.30 uur: Masterclass ‘Schrijf een online marketingplan voor uw bedrijf’
Dinsdag 5 oktober 19.30 – 21.00 uur: Workshop ‘Creëer relevante socialmediacontent voor potentiële klanten’
Woensdag 6 oktober 19.30 – 21.00 uur: Workshop ‘Word beter vindbaar middels zoekmachineoptimalisatie (SEO)’
Maandag 11 oktober 19.30 – 21.00 uur: Workshop ‘Online advertising (SEA)’
Dinsdag 12 oktober 19.30 – 21.00 uur: Workshop ‘Vergroot uw lokale vindbaarheid met een volledig Google Mijn Bedrijf-profiel (GMB)’
Woensdag 13 oktober 19.30 – 21.00 uur: Workshop ‘Krijg inzicht in het verkeer op uw website middels Google Analytics’.

Nieuw bestuursmodel

Recent is de ledenraad van BOVAG akkoord gegaan met de invoering van een nieuw bestuursmodel, waarbij een nieuw orgaan wordt toegevoegd: de bestuursraad. Deze wordt gevormd door de voorzitters van de BOVAG-afdelingen; alle ledengroepen zijn dus in dit nieuwe orgaan vertegenwoordigd. Voortaan zal het verenigingsbestuur goedkeuring vragen aan de bestuursraad voor zaken als het vaststellen en/of wijzigen van de verenigingsstrategie, het centrale portfolio en de lobby-onderwerpen.