Afbeelding
Foto: Pieter Magielsen

Samenwerking met BOVAG-autowasbedrijven

BOVAG vertegenwoordigt een breed palet aan ondernemers die zich bezighouden met de dagelijkse mobiliteit van heel Nederland. Naast rijscholen zijn ook autowasbedrijven lid en die willen graag de samenwerking aangaan met de rijschoolhouders binnen BOVAG.

Circa 80 BOVAG-autowasbedrijven in het hele land nodigen de aangesloten rijscholen uit om hun leerlingen te laten ervaren hoe het is om met de (les)auto door een wasstraat te gaan. Dit geeft BOVAG-rijscholen de kans om een extra dimensie toe te voegen aan de rijlessen. Elk autowasbedrijf vult het aanbod voor rijscholen zelf in; dat kan in de vorm van een speciaal abonnement tegen gereduceerd tarief, een pas met een aantal (gratis) wasbeurten (als u met een leerling komt) of vouchers.
Op de pagina mijn.bovag.nl/samenwerkingautowas vindt u de vestigingen en gegevens van al deze autowasbedrijven.

BOVAG partner van MONO Zakelijk

 De campagne ‘ik rij MONO’ om het gebruik van mobiele telefoons onder automobilisten uit te bannen, kent u ongetwijfeld. Het nieuwe initiatief MONO Zakelijk betrekt werkgevers, verzekeraars en leasemaatschappijen om samen dit maatschappelijke probleem op te lossen. Als brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers (en werkgevers) die zich bezighouden met mobiliteit, pakt BOVAG hierin zijn rol. BOVAG draagt de MONO-boodschap uit en helpt waar mogelijk. Daarin is uiteraard een grote rol weggelegd voor rijscholen, maar BOVAG zet zich ook in de acceptatie van rijhulpsystemen en andere technische mogelijkheden om de verkeerveiligheid te verbeteren.

BOVAG Caravantraining brengt nieuwe klanten

Kamperen is mede door corona populairder dan ooit en de verkoop van caravans zit weer in de lift. Daarmee groeit ook de vraag naar tips voor het veilig rijden met een caravan. Met de BOVAG Caravantraining speelt u in op deze behoefte.

Met een kant-en-klaar trainingsprogramma, instructievideo's en promotiemiddelen kunt u snel en gemakkelijk starten met deze training. Klanten kunnen u vinden via bovag.nl/caravantraining en de caravanbedrijven die bij BOVAG zijn aangesloten verwijzen klanten actief naar u door. Met de BOVAG Caravantraining bereidt u de kampeerders in één dagdeel voor op een veilige reis met de caravan. U leert ze praktische vaardigheden en brengt ze essentiële kennis bij. Met de BOVAG Caravantraining onderscheidt u zich en niet voor niets gingen 31 collega's u al voor. Aanmelden kan via e-mail: rijscholen@bovag.nl.