Afbeelding
Foto:

Lees online exclusief wat Emile Roemer de branche te bieden heeft

Woensdag 14 april. Omcirkel die agenda in uw agenda, want dan komt de Commissie Roemer met zijn aanbevelingen om de kwaliteit in de branche te verbeteren.

Als we de insiders moeten geloven, rolt er een plan uit de bus die voor een ware revolutie gaat zorgen in de branche. Er zijn al de nodige schoten voor de boeg gegeven waaruit blijkt dat er echt dingen staan te veranderen. En dat de aanbevelingen serieus worden genomen, daar kun je vergif op innemen. Onlangs schreef demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen van I&W een brief aan de Tweede Kamer met een uitleg over de problemen bij het CBR en het stuwmeer met in te halen examens en in die brief verwijst de minister waar het betreft een kwaliteitsslag in de branche al naar het rapport van Emile Roemer. Dit wordt geen rapport dat onderop in de la verdwijnt, wees daar maar zeker van.

De branche moet daarom reikhalzend uitkijken naar het rapport dat woensdag 14 april aan de minister wordt gepresenteerd. En dat valt net buiten de datum dat Rij-instructie verschijnt. We hebben nog even overwogen om het blad deze maand later uit te brengen, maar dat is geen goed idee omdat het onze taak is om er meteen over te schrijven.

Om die reden publiceren wij meteen op 14 april de belangrijkste conclusies en aanbevelingen uit het rapport met de dagen erna reacties. Dat doen we op onze website Rij-instructie.nl en dat doen we niet voor iedereen. Als abonnee van Rij-instructie heeft u, vinden wij, exclusief recht op onze berichtgeving. Om die reden bieden wij de artikelen aan als premium-artikelen. Dat wil zeggen dat deze exclusief voor onze abonnees te lezen zijn. U moet dan wel inloggen en daarvoor hebben wij het volgende stappenplan.

Bent u abonnee van Rij-instructie en wilt u een premium artikel lezen? Klik dan op ‘ik ben abonnee’.

En wilt u in vervolg vakblad Rij-instructie digitaal openen, klik ook dan op ‘inloggen’.

U kunt inloggen door het bij ons bekende e-mailadres in te voeren met het door u gekozen wachtwoord.

Heeft u nog niet eerder een wachtwoord aangemaakt of weet u het wachtwoord niet meer? Kies dan voor 'Wachtwoord vergeten'.

Vul het e-mailadres in waarmee u bij ons bekend staat en u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Gebruik om zonder wachtwoord in te loggen de optie ‘login zonder wachtwoord’, waarbij u na het invullen van het bij ons bekende e-mailadres een mail ontvangt waarmee u automatisch wordt ingelogd.

Werken beide opties niet? Dan lijkt het erop dat uw abonnement met een ander e-mailadres in ons systeem staat geregistreerd. In dat geval kunt u telefonisch contact opnemen met uitgeverij Enter Producties via 0294 - 410 333 zodat wij u telefonisch verder kunnen helpen.