Afbeelding
Foto:

Plannen rijtesten B-LV-M

We merken dat het plannen van een rijtest met een lesauto B-LV-M een ware zoektocht oplevert binnen TOP. Deze rijtest staat niet logisch in het rijtje producten, maar helemaal bovenaan in het overzicht. We hebben het CBR verzocht om dit product onder te brengen bij de andere rijtesten.

VRB-stickers

Leden kunnen zich profileren door zichtbaar op hun lesvoertuig(en) aan te geven dat ze lid zijn van een branchevereniging. We hebben voor ieder lid die dit wil nieuwe stickers aangeschaft. In december sturen we de leden een aantal stickers toe. Voor degenen die hier niet op willen wachten bieden we de mogelijkheid om via Rob Steuten (vice-voorzitter@vrb.nu) het gewenste aantal te bestellen.

ALV voorbereiding

De jaarlijkse ALV staat gepland op vrijdag 29 januari. We zullen moeten afwachten of we deze op de gebruikelijke manier vorm kunnen geven of dat ook wij door de omstandigheden gedwongen zijn om deze digitaal te organiseren.

We doen een oproep aan onze leden om bij zichzelf te rade gaan of ze samen met de zittende bestuursleden de handen uit de mouwen willen steken om bestuurstaken te willen vervullen. Om te voldoen aan de regels in de statuten en het huishoudelijk reglement moet het bestuur aspirant-kandidaten uiterlijk 6 weken vóór de datum van de ALV introduceren en op de conceptagenda plaatsen: voorzitter@vrb.nu.

Juridische helpdesk DAS

We merken dat onze leden de toegevoegde waarde van de ingestelde juridische helpdesk als nuttig ervaren. Meerdere leden. maar ook het bestuur. hebben inmiddels gebruikgemaakt van deze service. Op de ALV krijgen we van DAS een overzicht van de meest gestelde vragen.