Wees voorbereid op coronavragen

Op bovag.nl informeren we consumenten over hoe ze veilig kunnen winkelen bij BOVAG-bedrijven en rijles kunnen nemen bij de aangesloten rijscholen. We wijzen ze op het belang van de hygiëne-afspraken en we vertellen ze wat ze van u als ondernemer of instructeur mogen verwachten.

Naast het branchebrede Mobiliteitsprotocol voor bijvoorbeeld auto- en fietsbedrijven geldt voor rijscholen een apart protocol. Wilt u voorbereid zijn op vragen van leerlingen of ouders over coronavoorzorgsmaatregelen? Check dan aan de hand van het protocol en de checklist of u de juiste maatregelen heeft getroffen. Het Rijscholenprotocol bevat adviezen en voorschriften voor uw specifieke branche over bijvoorbeeld het reinigen en desinfecteren van de lesauto. BOVAG ontwikkelde een aantal hulpmiddelen die u hierbij helpen, zoals checklists en posters. Kijk op het ledenportaal mijn.bovag.nl en download deze materialen. Klanten kunt u verwijzen naar de consumentenwebsite bovag.nl, waar specifiek aandacht wordt besteed aan de maatregelen.

Nieuwe serie van
BOVAG op YouTube

Onlangs is de nieuwe serie ‘BOVAG zoekt het uit’ op YouTube gelanceerd. Daarin gaat autocoureur Sebastiaan Bleekemolen op onderzoek uit bij BOVAG-leden om het fijne te komen te weten van bijvoorbeeld autowassen, schadeherstel en alles wat bij autorijden om de hoek komt kijken.

Elke week publiceert BOVAG een nieuwe aflevering op het kanaal youtube.com/bovag en de eerste uitzendingen zijn elk al tienduizenden keren bekeken. De serie maakt deel uit van de uitgebreide promotie die BOVAG sinds het begin van de zomer inzet om de diensten en producten van BOVAG-leden onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

Aed tegen scherp tarief

Als BOVAG-lid kunt u tegen een gereduceerd tarief een aed aanschaffen (inclusief service en onderhoud) om bij te dragen aan een dekkend netwerk bij u in de buurt. Deze kan op uw eigen locatie komen te hangen, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de aed met daarbij een reclamebord te plaatsen bij de lokale sportclub. Daarmee promoot u uw bedrijf en laat u uw maatschappelijke betrokkenheid zien. Op mijn.bovag.nl/aed vindt u informatie over deze actie voor BOVAG-leden.