Afbeelding
Foto:

Gratis webinars van Google voor BOVAG-leden

Op woensdag 1 juli organiseert Google speciaal voor BOVAG-leden twee zeer praktische webinars over Google Analytics.

BOVAG-ondernemers leren onder andere hoe te ‘meten en weten’, hoe doelen in te stellen, het opzetten van conversies en segmentatie en hoe het succes van diverse marketingkanalen te beoordelen. Het eerste webinar over de inrichting van Google Analytics vindt 1 juli van 16:30 tot 17:30 plaats en de tweede sessie over inzicht in uw resultaten via Analytics is diezelfde dag van 19:00 tot 20:00 uur. Aanmelden hiervoor kan via het ledenportaal: mijn.bovag.nl/evenementen. Uiteraard vindt u daar ook meer informatie over deze exclusieve webinars.

Checklist voor veilige rijles

Speciaal voor de aangesloten rijschoolhouders heeft BOVAG een checklist gemaakt waarmee u makkelijk kunt nalopen of u aan de maatregelen voldoet om het verspreidingsrisico van corona te minimaliseren. Geen uitgebreide tekst, maar praktische stappen om af te vinken.

Download de lijst, print hem uit, hang hem op of geef hem mee aan instructeurs. De checklist bestaat onder andere uit controlevragen die u voorafgaand aan de les aan uw leerling stelt, een reminder om het voertuig te luchten en een rijtje met schoon te maken onderdelen in de auto. Het is een praktische vertaling van het protocol, gebaseerd op voorschriften van het RIVM en richtlijnen van de overheid. De checklist is voor BOVAG-leden te downloaden op het ledenportaal mijn.bovag.nl.

Alle corona-info online

De ontwikkelingen rondom het coronavirus en de gevolgen daarvan voor onze branche volgen elkaar in hoog tempo op. Voor een actuele stand van zaken, een overzicht van beschikbare steunmaatregelen, beantwoording van vragen en voor nadere ondersteuning kunnen BOVAG-leden altijd terecht op het online ledenportaal mijn.bovag.nl.