Afbeelding
Foto:

Bijna 400 eerste rijlessen op de MOTORbeurs

De BOVAG-afdelingen Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven en Rijscholen hebben er tijdens de afgelopen MOTORbeurs weer voor gezorgd dat 396 bezoekers kosteloos hun allereerste motorrijles kregen.

BOVAG Try the Bike is al jarenlang een vaste waarde op het evenement dat dit jaar 90.000 liefhebbers naar de Jaarbeurs trok in vier dagen tijd. Als gevolg van het slechte weer kon op de afsluitende zondag pas om 12 uur worden begonnen met de eerste rijles. Elke dag waren alle beschikbare tijden voor de rijlessen al rond de middag volgeboekt door mensen die nog geen motorrijbewijs hebben, maar wel graag hun allereerste meters op een motorfiets wilden ervaren. Daarvoor stonden dagelijks gediplomeerde instructeurs van BOVAG-rijscholen klaar, terwijl een aantal importeurs ook motoren leverde voor deze activiteit, waaronder ook elektrische exemplaren.

Sessie over de klantreis

Hoe ziet de klantreis in mijn bedrijf eruit en hoe kan ik dat verbeteren? Als dat een onderwerp is dat u bezighoudt, dan sluit de gratis kennissessie ‘Denk vooruit. Denk digitaal.’ hier goed op aan, exclusief voor BOVAG-leden.

Op woensdag 1 april neemt Sonja Stalfoort, auteur van het Top 10 managementboek ‘De Klant Energieke organisatie’, deelnemers mee in verschillende praktijkcases. Bovendien ontvangt u een gratis exemplaar van Stalfoorts boek en u kunt met branchegenoten ter plekke van gedachten wisselen over het onderwerp. Op woensdag 1 april bent u van harte welkom in het BOVAGhuis in Bunnik vanaf 19.00 uur en we sluiten af met een borrel om 21:15 uur. Aanmelden kan online via het BOVAG Ledenportaal op mijn.bovag.nl/workshopdvdd.

Astrid is De Beste Automobilist

Astrid van de Ven (43) is door AutoWeek en BOVAG Rijscholen verkozen tot Beste Automobilist van Nederland 2020. Van bijna 3500 deelnemers, was zij onomstotelijk de persoon die het beste raad wist met de auto en de verkeersregels.

Na een strenge voorselectie uit duizenden aanmeldingen kregen de beste twintig kandidaten (16 mannen en 4 vrouwen) een uitnodiging voor de finaledag bij het Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Onder toeziend oog van de vakjury onder leiding van rijschoolhouder en BOVAG-bestuurslid Pieter Roordink startte de dag met een theorietest, aansluitend vier praktijkonderdelen op de testbaan en ter afsluiting een rit door Lelystad. De 43-jarige Astrid van de Ven uit Beuningen reed een perfecte rit en Roordink kon haar nergens op betrappen. De winnares voelde zich zeer vereerd: “Je staat hier als vrouw tussen allemaal mannen. Dan denk ik: we gaan ons maar even mooi bewijzen. Dat is gelukt!”