'Dit is de enige weg naar een betere branche'

"Wanneer dit project niet gaat lukken, worden we mijlenver teruggeworpen en zal er voorlopig niets meer veranderen binnen onze branche."

Dit zei Ruud Rutten onlangs bij de nieuwjaarsbijeenkomst van de FAM over 'Samen Sterk.' "Er wordt keihard gewerkt door alles en iedereen. Alle aspecten worden besproken, van de beginnende rijinstructeur en de bijscholing tot een keurmerk en een garantiefonds: echt alles komt binnen de werkgroepen aan bod."
Ook zei hij: "Professionalisering zal inspanning eisen van iedere rijschoolhouder en alle instructeurs in Nederland. Maar dit is de enige weg naar een betere branche."

Dit is Roeland van Roermund

Roland van Roermund was een begenadigd basketballer bij de Amsterdamse basketbalclubs Delta Lloyd, Black Velvet en later Sportlife. Als 15-jarige maakte hij zijn debuut in de eredivisie als een van de jongste spelers ooit.
Hij heeft een aantal jaren op het hoogste niveau gespeeld. Daarna vervulde hij diverse management- en directiefuncties op het gebied van sales, marketing en communicatie. In 1999 richtte hij Smart!Management BV op en specialiseerde hij zich in coaching, executive sparring en business optimalization.