Missie en visie

'Samen Sterk' heeft een heldere missie en visie, die zich als volgt laat omschrijven: een gezonde branche waarin iedereen zijn werk naar behoren kan uitvoeren en die ertoe moet leiden dat iedereen die op de weg komt een veilige en verantwoorde weggebruiker is.

Transparantie

'Samen Sterk' is een uniek project, absoluut, maar het is ook een project dat voor geen enkele rijinstructeur concreet is. De projectgroep vindt transparantie echter van groot belang. Om die reden zal Rij-instructie in de komende drie edities (maart, april en mei) op een aantal speciaal geoormerkte pagina's aandacht schenken aan de voortgang. Heeft u opmerkingen, suggesties of andere input? Stuur ze dan naar Hans@entermedia.nl. Wij sturen die vervolgens door. Voor vragen wordt verwezen naar een speciale website die voor dit doel gerealiseerd wordt.

Speciale website

Binnenkort gaat er een speciale website online waarin de voortgang nauwlettend kan worden gevolgd. Die zal informatie bevatten die zowel voor consumenten als rijschoolhouders relevant is. Vooral de laatste groep is in eerste instantie belangrijk, want in de branche moet draagvlak komen voor dit project.

Verder is er het idee om binnenkort al in het land een aantal bijeenkomsten te organiseren waarin de voortgang wordt gecommuniceerd. Ook kunnen rijinstructeurs en rijschoolhouders dan suggesties doen en met project-Samen Sterk in gesprek