BOVAG Rijscholen 3 miljoen keer onder de aandacht

De verkiezing De Beste Automobilist van Nederland van BOVAG Rijscholen en AutoWeek is in aanloop naar de finaledag gedurende een maand 3 miljoen keer onder de aandacht gekomen. Uiteindelijk meldden 3.355 mensen zich aan voor de finale op het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad.

De campagne voor De Beste Automobilist van Nederland werd in november en december door AutoWeek uitvoerig onder de aandacht gebracht via het weekblad, de website en social media. De uitingen kwamen daar in totaal 3 miljoen keer voorbij. Bestuurslid Pieter Roordink van BOVAG Rijscholen, tevens eigenaar van de gelijknamige rijschool in Barneveld en Putten, trad tijdens de campagne en bij de finale op als jurylid en expert. De hoofdprijs bestond onder andere uit een jaar lang gratis BOVAG Autoverzekering en BOVAG Pechhulp. Een verslag van de finaledag volgt in het blad en op de website van AutoWeek.

Lesovereenkomsten retour

Vanaf 1 januari 2020 kan er geen lesovereenkomst meer worden gesloten waarin sprake is van de faillissementsdekking van BOVAG (BGF). Het is daarom raadzaam de oude blokken met lesovereenkomsten niet meer te gebruiken, danwel om de passage over het BGF weg te strepen.

Wie nog oude lesovereenkomsten heeft, kan die terugsturen naar de BOVAG Ledenwinkel en ze daar kosteloos laten omruilen voor de nieuwe versie zonder BGF-vermelding. De oude blokken kunnen gratis worden opgestuurd naar BOVAG Ledenwinkel, Antwoordnummer 2730, 3430 WB Nieuwegein.

Doe mee op de Motorbeurs!

BOVAG zoekt instructeurs die tijdens de Motorbeurs in Utrecht (20-23 februari) tegen vergoeding willen helpen om voor bezoekers bij Try the Bike de eerste proefles op een motorfiets te verzorgen. Het evenement is al jarenlang een groot succes, waarbij zo'n 400 mensen hun eerste kennismaking met de motor beleven. Try the Bike is telkens een geweldige belevenis voor de bezoekers en een of meerdere fantastische dagen voor de instructeurs. Het voornaamste doel is om meer mensen op de motor te krijgen, en dus meer leerlingen in uw rijschool. Wilt u meedoen? Mail dan naar rijscholen@bovag.nl.