Afbeelding
Foto:

Nationale Rijschooldag was succes voor de VRB

De door de VRB geïnitieerde bijscholingscursussen werden druk bezocht en zeer gewaardeerd.

Ondanks het prachtige weer hadden veel rijschoolhouders, instructeurs en andere geïnteresseerden de moeite genomen om de beurs te bezoeken. Ook mochten wij op deze dag een aantal nieuwe leden inschrijven.
Wij waren dit jaar met het voltallige bestuur aanwezig en daardoor konden wij veel contacten leggen en prettige gesprekken met nieuwe en bestaande VRB-leden voeren, die het leuk vonden om ons nu een keer 'in het echt' te ontmoeten. Andersom gold dat ook voor ons natuurlijk!


Nieuwe Kleine
Ondernemersregeling (KOR)

De huidige Kleine Ondernemersregeling (KOR) gaat veranderen. Vanaf 1 januari 2020 kunt u wellicht gebruikmaken van deze regeling indien uw omzet niet hoger is dan € 20.000 en daarmee een vrijstelling van uw btw-plicht krijgen. U krijgt daarmee minder administratieve verplichtingen, maar let op: u kunt ook geen btw meer aftrekken of terugvragen. Meer informatie vindt u op de website van de belastingdienst.


Waarom ik lid ben
van de VRB

Ik heb een kleine rijschool in Haarlo (Achterhoek) en geef alleen motorrijles. Omdat ik het belangrijk vind dat mijn belangen in het algemeen en ook bij de belangrijke organisaties op een goede manier behartigd worden, ben ik lid van de VRB. Zo heeft de VRB mij heel goed geholpen bij het opstellen van een lesovereenkomst en algemene voorwaarden en bij de invoering van de AVG heeft de VRB voor uitstekende documenten gezorgd. Daarnaast moet het ook betaalbaar zijn en voor mij slaagt de VRB daar uitstekend in.

Ton Blankenstein Motorrijopleiding