BOVAG Rijscholen is met Try the Bike present op de MOTORbeurs
BOVAG Rijscholen is met Try the Bike present op de MOTORbeurs Foto: Hans Peijs

BOVAG Try the Bike op de MOTORbeurs

De afdelingen Rijscholen en Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven van BOVAG zijn als vanouds weer van de partij op de MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs.

Van 14 tot en met 17 februari staat er weer een groot aantal motorinstructeurs en lesmotoren klaar om honderden bezoekers die nog geen motorrijbewijs hebben hun eerste meters op twee wielen te laten ervaren. Instructeurs van BOVAG-rijscholen ontvangen hiervoor uiteraard een vergoeding en zij zijn het aanspreekpunt voor uitleg over de rijbewijsregels voor A, A1 en A2 en alle mogelijkheden voor wat betreft rijopleidingen. Al ruim tien jaar lang verzorgt BOVAG op het buitenterrein van de MOTORbeurs 'Try the Bike', waarvoor de bezoekers steevast in de rij staan. Het is op dit evenement de enige mogelijkheid voor mensen die nog niet het A-rijbewijs hebben om zelf het motorrijden te ervaren.

AVG-privacytool tot 1 mei gratis

Sinds vorig jaar mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht en volgens deze nieuwe privacywet moet u uitgebreid beschrijven hoe u bijvoorbeeld klantgegevens registreert, beveiligt, onderhoudt en verwijdert. De BOVAG Privacytool helpt u stapsgewijs door de AVG heen en is tot 1 mei 2019 nog gratis te gebruiken.

De Autoriteit Persoonsgegevens zal in 2019 strenger gaan controleren op het naleven van de wet. Als u uw privacybeleid nog niet op orde hebt, loopt u kans op een fikse boete. Na 1 mei 2019 betaalt u voor gebruik van de speciale BOVAG Privacytool niets, daarna bedraagt het tarief 15 euro per kwartaal, exclusief btw en via automatische incasso. De tool blijft in dezelfde omgeving en met dezelfde inhoud beschikbaar. Ondernemers die nu al gebruikmaken van de BOVAG Privacytool ontvangen hierover ruim voor 1 mei bericht. Maar mocht u de tool nog niet gebruiken, stap dan nu alsnog (gratis) in. U heeft dan tot 1 mei de tijd om de tool te doorlopen. Meer weten over de AVG? Kijk op mijn.bovag.nl/privacy.