Afbeelding
Foto: Rijschool Attent

Stichting Ondernemersklankbord (OKB)

De VRB heeft een convenant ondertekend met het Ondernemersklankbord.

Gastsprekers tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VRB op 25 januari waren vertegenwoordigers van het Ondernemersklankbord en het is zeer de moeite waard om eens te kijken wat deze stichting te bieden heeft. Kort en goed: zij biedt expertise en steun op non-profitbasis aan, vraagt slechts een eenmalige donatie van 150 euro en helpt op het gebied van een dreigend faillissement, maar ook bij het opstarten van de onderneming of het uitbreiden, dan wel overname daarvan.

Kijk op www.ondernemersklankbord.nl voor meer informatie.

Hierom zijn wij lid van de VRB

Vanaf onze start in 1982 zijn we rustig gegroeid tot een verkeersschool met bedrijfspand en oefenterrein. Opvolgers staan in de startblokken om de leiding over te nemen. Onze slogan is 'Samen op weg'.

Dat is toepasselijk voor ons team, naar onze klanten en zeker ook waarom wij lid zijn van de VRB: samen bereik je meer dan alleen. De VRB heeft in vrij korte tijd veel deuren geopend en er wordt echt naar hen geluisterd. Ook is de informatievoorziening dik in orde en worden toezeggingen correct nagekomen. Een welverdiend compliment voor het bestuur.

Verkeersschool Attent,
Steenwijk