Huis Het Bosch is de plek waar de ledenvergadering van de VRB plaatsvindt.
Huis Het Bosch is de plek waar de ledenvergadering van de VRB plaatsvindt. Foto:

Medisch maatwerk

Onlangs maakte minister van Nieuwenhuizen bekend dat het CBR momenteel onderzoek doet om de procedure te vereenvoudigen voor bestuurders met een medische aandoening. Men wil meer maatwerk gaan leveren op het gebied van medische keuringen, waarbij te denken valt aan personen met ADHD, oogaandoeningen, diabetes, maar ook in voorkomende situaties van hartaandoeningen en curatief behandelde hersentumoren.

In een aantal gevallen zijn verschillen in de progressie van de aandoening waarneembaar, waardoor men niet meer onder een standaard advies hoeft te vallen en soms zelfs een rijbevoegdheid voor onbepaalde tijd kan krijgen.

Algemene ledenvergadering

Op vrijdag 25 januari houdt de VRB haar Algemene Leden Vergadering in Lexmond (Huis het Bosch). De inloop is vanaf 15.00 uur, waarna van 15.30 uur tot 18.00 de vergadering plaats zal vinden. Tijdens de bijeenkomst zal de directeur van het Ondernemersklankbord een verhaal houden onder de noemer 'Tijd voor een goed gesprek.' Het verhaal gaat over hulp aan ondernemers die in (financiƫle) nood zitten. Goed te weten: de afelopen tijd hebben zij meerdere rijscholen van een faillissement gered, dus ze weten waar ze het over hebben in deze branche.

Van 18.00 uur tot 20.00 uur is er een gezellig samenzijn met een Indisch buffet.

Aanmelden via de door u ontvangen e-mail of op info@vrb.nu.