Afbeelding
Foto:

Bezwaar tegen nieuwe examentarieven

De nieuwe examentarieven en de prijzen van de daaraan gerelateerde producten voor 2019 werden 13 november door het CBR bekendgemaakt. Direct hoorden we om ons heen hier veel ongenoegen over. De procedures die hieraan voorafgaan zijn behoorlijk tijdrovend en daardoor duurde het wederom erg lang voordat er duidelijkheid was. De VRB heeft formeel bezwaar aangetekend tegen de prijsverhogingen.

Algemene ledenvergadering

Op vrijdag 25 januari 2019 vindt de Algemene Ledenvergadering van de VRB plaats. De locatie is opnieuw Huis het Bosch te Lexmond. Houd uw e-mail in de gaten voor de uitnodiging.

Hierom ben ik lid van de VRB

Sinds oktober 1985 geef ik rijles en vanaf dag één ben ik van mening dat kwaliteit het allerbelangrijkste is. Ik leid mijn leerlingen op tot een niveau waarop ze schadevrij kunnen deel nemen aan het verkeer door middel van optimale kennis en rijvaardigheid. En daarom ben ik ook VRB-lid. Een vereniging die zich inzet voor de branche; voor de grote, maar zeker ook de kleinere rijscholen. Een bestuur dat de weg weet in Den Haag, met een luisterend oor voor zowel de rijschoolhouder als de politiek. Ook weet de VRB de weg te vinden richting media, waardoor ook de consument steeds meer inzicht heeft bij welke rijschool hij of zij terecht kan.

Rijschool Arnold de Jong,
Heerjansdam