Denk digitaal!
Denk digitaal! Foto:

Maandag 3 december gezamenlijk BOVAG-jaarcongres

Samen met de BOVAG-afdelingen voor aanhangwagenbedrijven en gemotoriseerde tweewielers organiseert BOVAG Rijscholen op maandag 3 december haar jaarcongres. Het belooft een boeiend en interactief evenement te worden, waarvoor de BOVAG-leden binnenkort de officiƫle uitnodiging ontvangen.

Stoppen of doorgaan?

Tijdens de kennissessie 'Stoppen of doorgaan?', die BOVAG organiseert in samenwerking met Alfa Accountants, worden de belangrijkste stappen van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beƫindiging belicht, onder andere door ondernemers die hun ervaringen met de deelnemers delen. Deze avondsessie wordt gehouden op 17 oktober 2018 in Hoogeveen en op 14 november 2018 in Gorinchem. Bent u met deze vraag bezig en wilt u bij een van deze sessies aanwezig zijn? Aanmelden kan online via het BOVAG Ledenportaal op mijn.bovag.nl.

Denk Vooruit. Denk Digitaal.

Op dinsdag 20 november staat de volgende van een hele reeks bijeenkomsten 'Denk Vooruit. Denk Digitaal.' op het programma. In deze populaire serie workshops staat steeds een thema centraal, met als kern het belang en de kracht van onlinemarketing. Meer over de inhoud van deze bijeenkomst volgt per nieuwsbrief en uiteraard via het BOVAG Ledenportaal op mijn.bovag.nl.

Nationale Werkbezoek Dag

Wie op dit moment zoekt naar personeel weet dat nieuwe medewerkers niet gemakkelijk te vinden zijn. De Nationale Werkbezoek Dag op woensdag 21 november 2018 helpt een handje door mensen die op dit moment werkloos zijn een kijkje in de keuken van deelnemende bedrijven te gunnen.