Afbeelding
Foto:

Parkeerplaats voor E achter B dankzij VRB

Het heeft even geduurd (ruim een jaar!), maar nu is het dan eindelijk een feit: de E achter B-combinaties kunnen nu op korte afstand van de CBR praktijk oproepplaats in Spijkenisse parkeren.

Ruim een jaar geleden zijn (toen nog) voorzitter Peter van Neck en bestuurslid Yvette Schelle-de Wit van de VRB met de verkeerswethouder van Nissewaard het gesprek aangegaan om tot een oplossing te komen. Diverse voorstellen passeerden de revue, maar uiteindelijk mochten er twee bomen gekapt worden en een groenstrook opgeofferd om een goede opstelplaats te realiseren, zodat de omliggende bedrijven daar ook geen problemen meer van zouden ondervinden met het in- en uitrijden van hun vrachtwagens. Iedereen blij!


Dit is de reden dat ik lid ben van de VRB

Waar voor ons deuren bij het CBR na een voorval op medisch gebied gesloten bleven, bracht de VRB een goede communicatie op gang met de gekwalificeerde CBR-medewerkers. Hierdoor zijn zaken in een keurig open en constructief overleg met het CBR en onze rijschool afgehandeld en is de betreffende leerling inmiddels klaar om voor het rijbewijs te gaan. Dat is de kracht van de VRB: onderling overleg en zoeken naar samenwerking!

Hugo Mentink,
Autorijschool de Toekomst (Reusel-De Mierden)

Afbeelding
Hugo Mentink.