Afbeelding

Vijf nieuwe leden BOVAG-bestuur

Tijdens de algemene ledenvergadering afgelopen maand zijn vijf nieuwe bestuurders gekozen, waardoor het bestuur van BOVAG Rijscholen weer op volle sterkte is. Ruud Bindels is benoemd tot lid van verdienste.

Voorzitter Frank Hoornenborg en bestuurslid Lex Wierks zijn bezig aan hun tweede termijn en de nieuwe bestuursleden zijn Christian van Langen van Verkeersschool Kennedy (Amsterdam), Gertjan Nederveen van Nederveen Opleidingen en Trainingen (Hardinxveld-Giessendam), Kitty Pompert van Autorijschool Pompert (Eindhoven), Pieter Roordink van Rijschool Roordink (Nijkerk) en Tijs Soethof van Verkeersschool de Groen (Roosendaal). Van vier bestuursleden is tijdens de ledenvergadering afscheid genomen; Ruud Bindels, Frank Osseforth, Bep van der Linden en Arno Smits zijn met een groot applaus heel hartelijk bedankt voor hun inzet bij BOVAG in de afgelopen jaren. Arthur van der Zwan had al afscheid genomen als bestuurslid tijdens de vergadering in december 2017. Ruud Bindels werd bovendien benoemd tot lid van verdienste en hij heeft zich tevens, samen met Bep van der Linden, kandidaat gesteld voor de BOVAG Ledenraad.

Op de foto staan: Gertjan Nederveen, Frank Hoornenborg (voorzitter), Pieter Roordink, Christa Grootveld (branchemanager BOVAG Rijscholen), Tijs Soethof, Christian van Langen, Christa Huissoon (secretaresse BOVAG Rijscholen) en Lex Wierks. Kitty Pompert ontbreekt op de foto.

Gebruik de meest actuele voorwaarden

BOVAG-leden zijn verplicht gebruik te maken van de algemene BOVAG-voorwaarden. Deze zijn tot stand gekomen in samenwerking met consumentenorganisaties, dragen bij aan een professionele uitstraling, geven de klant duidelijkheid en zekerheid en het BOVAG-lid staat per definitie sterk als een geschil onverhoopt voor de rechter komt. De voorwaarden zijn echter voortdurend aan veranderingen onderhevig naar aanleiding van de actualiteit. Zo geldt binnenkort de Wet bescherming persoonsgegevens niet meer en moet er verwezen worden naar de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens). Het is dus van belang regelmatig te controleren of u de juiste voorwaarden hanteert op uw lesovereenkomsten of op de website. De meest actuele versie kunt u altijd downloaden van het onlineledenportaal MijnBOVAG.