Het voltallige bestuur van de VRB tijdens de recente ledenvergadering.
Het voltallige bestuur van de VRB tijdens de recente ledenvergadering.

Bestuurlijke wisselingen bij VRB

De VRB heeft op 26 januari zijn jaarlijkse algemene ledenvergadering gehad. Naast een toelichting van de directieleden van het CBR (zie voor een verslag elders in deze editie) heeft een aantal bestuurlijke wisselingen plaatsgevonden.

Eric Bakker is benoemd tot voorzitter. In die hoedanigheid volgt hij Peter van Neck op, die sinds 2012 voorzitter was van de VRB en er onder andere met zijn bestuur verantwoordelijk voor is dat de VRB 'op de kaart staat'. Peter van Neck werd tijdens de vergadering gevraagd om vicevoorzitter te worden, een functie die hij heeft aanvaard. Eric Bakker is het afgelopen jaar al voorbereid op zijn taak en weet zich nu verzekerd van de ervaringen en kennis van 'ouwe rot' Peter van Neck.
Andere bestuurlijke zaken zijn dat Yvette Schelle-de Wit voor drie jaar is benoemd tot bestuurslid en dat Jos van Zuylen en Rob Steuten zijn aangenomen als aspirant-bestuurslid.
Irma Brauers-Steijns blijft het secretariaat doen, Henry Schouten blijft penningmeester en Nico van Swam was en blijft algemeen bestuurslid.