Afbeelding

Campertrainingen gewaardeerd met 8,6

NKC-leden volgen een speciale training bij deelnemende BOVAG-rijscholen en krijgen instructie over onder andere inparkeren, belading, draaicirkel en inschatten van breedte en hoogte. Bij goed gevolg ontvangen de deelnemers een NKC Rijvaardigheidscertificaat dat recht geeft op premiekorting voor de camperverzekering.

Deelnemers zijn erg positief over de trainingen en waardeerden deze met een 8,6. Vanwege het grote succes heeft de NKC voor 2018 al meerdere data ingepland die worden gecommuniceerd aan de 47.000 leden. De club heeft daarbij besloten om door te gaan met de huidige groep van 20 BOVAG-rijscholen en dit aantal voorlopig niet uit te breiden.

Helaas kunnen geïnteresseerde rijscholen zich dus op dit moment niet aanmelden alsnog mee te doen, maar u kunt zich wel als instructeur bij een van de deelnemende rijscholen melden om te ondersteunen tijdens een of meerdere trainingen. Daarvoor ontvangt u een vergoeding. Om aan te melden moet u in het bezit zijn van de daarvoor bestemde opleidingspapieren (WRM C).

Frank Hoornenborg herkozen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van BOVAG Rijscholen op 14 december 2017 is Frank Hoornenborg gekozen voor een tweede termijn als voorzitter. Tijdens deze ALV -die ook dienst deed als kerstborrel ter afsluiting van het kalenderjaar- werd tevens het jaaractieplan 2018 gepresenteerd en uiteraard teruggeblikt op het roerige jaar 2017.