Advertentie

Ben of ken jij onze nieuwe
instructeur Rijvaardigheid?

Ben of ken jij onze nieuwe instructeur Rijvaardigheid? Word je enthousiast van het idee om ambulancechauffeurs op te leiden en zowel groepsprocessen als individuele leerprocessen te begeleiden? Spreekt het je aan om naast het geven van praktijkonderwijs ook voor de klas te staan? En voel jij je als een vis in het water als we spreken over acceleratie, deceleratie en centrifugaal krachten? Fijn, dan zit het in ieder geval goed met de interesse!

De functie

Als instructeur Rijvaardigheid bij de Academie voor Ambulancezorg ligt je focus op het begeleiden en opleiden van studenten tot ambulancechauffeurs. Daarnaast train je ervaren chauffeurs in de bij- en nascholing en ben je assessor tijdens de landelijke assessments ambulancezorg. Je geeft zowel theoretisch onderwijs als praktijkonderwijs. Ook behoort het evalueren van lesinhoud en het leveren van een bijdrage voor de doorontwikkeling hiervan tot je verantwoordelijkheden.
Wij nodigen zowel rijvaardigheidsinstructeurs uit de ambulancesector als rijvaardigheidsinstructeurs uit andere sectoren uit te solliciteren.

Profiel werknemer

Je hebt een positieve instelling en klantgerichte houding. Ook breng je relevante ervaring mee als docent of instructeur op het gebied van rijvaardigheid. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig, maar ook pragmatisch en empathisch ingesteld. Je signaleert tijdig knelpunten en pakt deze oplossingsgericht aan. Ten slotte ben je een fijne en plezierige collega om mee samen te werken.

Functie-eisen

• Je bent in bezit van een geldige WRM-instructiebevoegdheid (categorie B & C)

• Je beschikt over relevante werkervaring

• Je hebt bij voorkeur werkervaring binnen de ambulancezorg

• Je bent bij voorkeur in het bezit van een OGS+-pas

Wat bieden wij je?

Kom je bij ons in dienst, dan kunnen we in ieder geval een dienstverband van 0.5 – 1.0 fte (18-36 uur) aanbieden. Je start met een intern inwerkprogramma en indien nodig een aanvullend opleidingsprogramma. We bieden je een prettige werkomgeving met een persoonlijke sfeer en fijne collega's op ons kantoor in Harderwijk.
Naast een passend salaris conform de CAO Ziekenhuizen bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening, collectieve ziektekostenregeling, fitnessregeling en fietsplan.

Over de Academie voor Ambulancezorg

De Academie voor Ambulancezorg is het landelijke opleidingscentrum voor beginnende én ervaren professionals in de ambulancezorg. We verzorgen kwalitatief hoogwaardige opleidingen, specialisaties en bij- en nascholingen voor ambulanceverpleegkundigen, -chauffeurs en verpleegkundig meldkamercentralisten. Ook bieden we opleidingsproducten aan voor zorgambulancebegeleiders, medisch managers ambulancezorg en praktijkbegeleiders. Het grootste deel van de opleidingen geven we vanuit onze academie in Harderwijk.

Meer informatie

Heb je vragen over of naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met de programmaleider ambulancechauffeurs: Arie Schipper (0341-467560).
(Bij afwezigheid kun je ook vragen naar Bertram van Dijk)

Solliciteren?

Ben jij onze aankomend instructeur Rijvaardigheid? Stuur je motivatie en C.V. dan vóór 16 november aanstaande naar p&o@academievoorambulancezorg.nl, t.a.v. Natasja Meijer – hoofd P&O.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 22 november a.s. in Harderwijk.