Het jaar van de FAM?

Op onze drukbezochte nieuwjaarsreceptie heb ik het al kort aangehaald: het wordt een uitdagend jaar voor de FAM. Wij gaan niet alleen verder met het aanhalen van de banden met onze collega-organisaties zoals I&M, CBR, IBKI, VRB en BOVAG enz., maar wij willen de samenwerking intensiveren en versterken zodat we nog beter kunnen samenwerken en plannen voor de toekomst. Wij hebben de toezegging van al deze organisaties om hieraan mee te werken en de schouders er onder te zetten.
Maar het wordt ook een spannend jaar voor FAM intern. Wij gaan onder andere aan de slag met het vormen van diverse commissies om alle wensen te bewerkstelligen. Ik ben dan ook erg blij met alle enthousiaste aanmeldingen van onze leden om zich ergens voor aan te melden en in te zetten.
Een totaal nieuwe commissie wordt de commissie FAM op de kaart zetten. Deze commissie zal zich bezig gaan houden met de bekendheid van de FAM in ons land. En erg gecharmeerd ben ik van het spontane idee om de jonge FAMMERS weer nieuw leven in te blazen. Onder het motto 'Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst' gaat de volgende generatie zonen/dochters en alle andere jeugdige opvolgers aan de slag met hun toekomstvisie.
Regelmatig zullen er weer extra acties worden ondernomen om het spannend en leerzaam te houden. Zo zal onze volgende vergadering plaatsvinden bij MercedesBenz in Nieuwegein, inclusief een presentatie van MercedesBenz. Ook zal Barbara Visser op korte termijn een vergadering bezoeken om te praten over het Startdocument en hoe nu verder.
En de FAM bestaat dit jaar 40 jaar, een mijlpaal waar we niet zomaar aan voorbij zullen gaan. Kortom: er is veel werk aan de winkel voor de FAM. Maar het is mooi werk en wij hebben er zin in.

Ruud Rutten,
voorzittrer FAM