Een pluim op de hoed van het bestuur

Soms krijg je een mail die bevestigt waarom het belangrijk is dat de VRB is, zoals de onderstaande:

Beste bestuur van de VRB,

Alhoewel ik er grote waarde aan hecht om zoveel mogelijk bij ledenvergaderingen aanwezig te zijn, moet ik mij deze keer helaas afmelden.
Ik wens jullie een goede vergadering toe en wil bij deze gebruik maken om mijn grote waardering van mijn kant uit naar jullie toe te uiten voor alle inspanningen die jullie je afgelopen jaar weer getroost hebben om van de rijinstructie een serieuze zaak te maken.
Ik volg alles op de voet via de mailings die ik met veel interesse lees. De duidelijkheid, vaak door de eenvoud, maakt dat ik heel veel vertrouwen heb in jullie capaciteiten om de overheid ervan te doordringen dat het kaf nu eindelijk eens van het koren dient te worden gescheiden, zodat er een moment komt waarop je vol trots kan zeggen dat je rijinstructie geeft. In plaats van dat je je altijd maar moet verdedigen tegen de misstanden waar je part noch deel aan hebt.
Dank, grote dank!!! Alle goeds aan allen voor komend jaar en fijne feestdagen.


Algemene ledenvergadering

Gisteren (vrijdag 13 januari) vond in het Toverbal Theater in Beneden-Leeuwen de Algemene Ledenvergadering plaats. Het is nog te vroeg om hiervan verslag te doen, maar bij voorbaat wisten we dat het, gezien het aantal aanmeldingen, een succesvolle bijeenkomst zou worden. In de volgende editie komen we uitgebreid terug op hetgeen besproken is tijdens de Algemene ledenvergadering.


Wat houdt actieve deelname of lidmaatschap in?

De VRB onderscheidt actieve leden of deelnemers en leden die ons net zo lief zijn, maar die niet actief willen zijn. 'Actief deelnemer' of 'Actief lid' houdt namelijk in dat je je actief in wilt zetten voor de vereniging.
Als je je wilt inzetten voor de VRB: Laat het ons dan even weten. De voorzitter neemt dan contact met je op.