BOVAG Rijscholen is met Try the Bike present op de MOTORbeurs
BOVAG Rijscholen is met Try the Bike present op de MOTORbeurs Foto: Hans Peijs

Gratis gebruik van promotiemateriaal

Kies een BOVAG-rijschooL! Dat is de kern van de campagne die BOVAG voert om uw rijschool in de schijnwerpers te zetten. Meedoen met deze campagne is kosteloos, daarvoor kunt u de promotiematerialen downloaden op het BOVAG-ledenportaal.

De campagne zet uw rijschool met drie belangrijke speerpunten in de schijnwerpers. Alleen bij BOVAG-leden is namelijk de rijschool gecheckt, zijn de instructeurs gecheckt en is het lesgeld verzekerd. Alle BOVAG-rijscholen worden gecontroleerd op de juiste papieren, inschrijvingen, verzekeringen en op kredietwaardigheid. Daarnaast moeten alle instructeurs een Verklaring Omtrent Gedrag indienen en beschikken alleen de BOVAG-leden over het BOVAG Garantiefonds Rijscholen (BGF), waarmee alle vooruitbetaalde gelden veilig zijn gesteld. Voor potentiƫle leerlingen en hun ouders is er dus geen enkele reden meer om niet voor uw rijschool te kiezen, want alleen bij u zitten ze helemaal gebeiteld en zijn ze verzekerd van professionele begeleiding.

Promotie
Sinds de start in september 2016, is de campagne 'Kies een BOVAG-rijschooL' is zichtbaar op een groot aantal populaire websites, waar via speciale technieken vooral ouders van jongeren in de leeftijd van 15 tot 20 jaar de boodschappen te zien krijgen. Zij zijn immers al bekend met de zekerheden van BOVAG (90% naamsbekendheid) en beslissen in veel gevallen mee. Ook via Facebook worden de drie pluspunten van de BOVAG-rijscholen uitgebreid gecommuniceerd en die kwamen inmiddels bij honderdduizenden onder de aandacht, terwijl u afgelopen najaar voornamelijk in de stedelijke gebieden speciale billboards, abri's en andere reclameborden zag.

Download de materialen
Uiteraard staan de reclamematerialen ook aan alle BOVAG-leden ter beschikking. Wij adviseren u om deze zelf online te gebruiken om uw lidmaatschap van BOVAG en daarmee uw betrouwbaarheid extra te onderstrepen. De toolkit is helemaal vernieuwd, maar er gebruik van! Leden kunnen de webbanners, poster en factsheet onderaan downloaden via leden.bovag.nl.


BOVAG op de MOTORbeurs

Traditiegetrouw is BOVAG weer groots van de partij op de MOTORbeurs in Utrecht, 23 t/m 26 februari. Met Try the Bike krijgen alle bezoekers die geen nog geen motorrijbewijs hebben, de kans hun eerste meters te maken op een motorfiets. Instructeurs van BOVAG-rijscholen begeleiden hen daarbij en verwijzen de deelnemers na afloop door naar BOVAG-leden voor een complete opleiding. Mensen die slagen voor rijbewijs A via een BOVAG-rijschool krijgen sowieso gratis entree tot de beurs op de eerste dag.